#

"Бориспіль" увійшов до рейтингу найефективніших аеропортів Європи

24.09.2021 08:10
"Бориспіль" увійшов до рейтингу найефективніших аеропортів Європи
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що "Бориспіль" посів четверте місце у  рейтингу аеропортів із пасажиропотоком від 10 до 25 мільйонів пасажирів

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу аеропорту, про це йдеться у звіті за липень 2021 року, який опублікувала Міжнародна рада аеропортів.

Генеральний директор Міжнародного аеропорту "Бориспіль" Олексій Дубревський зауважив:

Пасажиропотік відновлюється, і ми щодня бачимо позитивну динаміку трафіку. Команда аеропорту активно працює над залученням нових авіакомпаній та покращенням сервісів аеропорту. Так, цього місяця розпочала польоти до нас авіакомпанія Eurowings та 26 вересня після довготривалої перерви відновить польоти Uzbekistan Airways.  Тому чергове потрапляння до авторитетних рейтингів – закономірне.

Також зазначається, що аеропорт "Бориспіль" увійшов до ТОП-15 найбільших аеропортів Європи за кількістю пасажирів згідно звіту АСІ  Europe за чотири місяці 2021 року. А також цьогоріч "Бориспіль" потрапив до рейтингу The World’s Best Airports in 2021 британської консалтингової компанії Skytrax, посівши п’яте місце серед кращих аеропортів Східної Європи.

Нагадаємо, що у серпні поточного року аеропорт "Бориспіль" обслужив 1 251 316  осіб, де 827 556 - пасажири регулярних рейсів, а 423 760 – нерегулярних.

Читати "Моя Київщина" у Telegram