#

Я неодноразово чув, як люди скаржаться на працівників Тетіївського ВОК

Олег Балагура (депутат Київської облради)

30.07.2021 17:44
Я неодноразово чув, як люди скаржаться на працівників Тетіївського ВОК

Із огляду на вчорашню грозу та буревій, багато домівок у різних населених пунктах нашої громади залишилися без електроенергії. Люди не могли додзвонитися на телефоні лінії постачальника ТОВ "Київська обласна ЕК" і, відповідно, не отримавши ніякої реакції та допомоги, зверталися за нею до мене як до обласного депутата.

Я неодноразово чув, як люди скаржаться на працівників Тетіївського ВОК, які безцеремонно зрізають гілля дерев, що ростуть на приватній території, покидаючи їх як сміття, та швидкісно відключають світло за невчасну сплату. Не зрозуміло, куди зникає така швидкісна реакція, коли їх допомога справді потрібна користувачам, які в більшості вчасно і в повній мірі сплачують за електроенергію і, слід зазначити, – за далеко не низькими тарифами. На жаль, я маю не так багато інструментів впливу на приватну структуру, яка несе відповідальність за якісне надання послуги постачання електроенергії, але і залишатись осторонь цієї проблеми теж не збираюсь.

Відповідальність мають нести не тільки споживачі послуги/товару, але і ті, хто отримує прибуток та заробітні плати з коштів, сплачених споживачами. Тому направляю офіційне звернення до керівництва компанії постачальника, де буде описана ситуація що склалася.

Читати "Моя Київщина" у Telegram