#

У наступному парламентському році планую зробити ще чимало корисних справ

Сергій Бунін (Народний депутат)

29.07.2021 11:55
У наступному парламентському році планую зробити ще чимало корисних справ

Парламентський рік 2020-2021:

63 пленарних та 20 позачергових засідань, робота у комітеті з питань аграрної та земельної політики, взаємодія з виборцями, розгляд численних звернень. У вересні 2020 - липні 2021 їх було понад півтисячі. Радію, що зумів посприяти та допомогти у вирішенні більшості проблемних питань громадян.

Субвенції. За моєї, як народного депутата, ініціативи залучено 20 млн грн з державного бюджету до місцевих бюджетів територіальних громад Бориспільського району.

А це:

  • реконструкція терапевтичного корпусу та реанімаційного відділення Переяславської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування;
  • закупівля медичного обладнання (сучасний мамограф) для Яготинської центральної міської лікарні;
  • апарату ШВЛ, цифрового медичного сканеру, устаткування для операційного блоку Бориспільської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування. Встановлення автоматичних систем пожежної сигналізації та сповіщення, систем блискавкозахисту та заземлення:
  • в Яготинській загальноосвітній школі №3;
  • дитячих садочках «Дюймовочка» та «Пролісок» (м.Яготин);
  • вогнезахисна обробка покрівель дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів у Борисполі, Яготині та с. Лозовий Яр Бориспільського району.

Попереду новий парламентський рік, ставлю собі за мету зробити ще чимало корисних справ, як для своїх виборців, так і держави у цілому. Дякую за підтримку!

Читати "Моя Київщина" у Telegram