#

Лихоманка в Обласній раді: переформат чи черговий фейк?

Аліна Захаренко (юристка, активістка)

28.04.2021 17:32
Лихоманка в Обласній раді: переформат чи черговий фейк?

Вчора ми всі були свідками, як фракції "ЄС" та "За майбутнє" штурмом узяли Київську обласну раду та "прорвалися" у владний ешелон. Не обійшлося, звісно, і без "Слуг", які вирішили змінити одного свого керівника на іншого.  

Багато дискусій точилося з приводу причин переобрання керівного складу: одні звинувачували коаліцію у блокуванні роботи ради, інші ж навпаки називали учасників вчорашньої сесії заколотниками. 

Але ми звернули увагу зовсім на інше. Нагадаємо, голову від "Слуг народу" Олександра Склярова обрали менше пів року тому, але вже вирішили його замінити. Це свідчить лише про одне - президентська фракція у КОР не монолітна, а значить обласна рада стабільно працювати не буде. 

Ось вам, ще одна дуже цікава деталь  на фото розпорядження про проведення такої довгоочікуваної сесії облради під головуванням нових керівників. Зверніть увагу, на те, що його підписав Ярослав Добрянський (заступник голови КОР, фракція "За майбутнє") як виконуючий обов’язки голови. Тобто у свій же перший робочий день пані новообрана голова КОР Гунько не вийшла на роботу. Невже вона навіть не хоче особисто скликати першу сесію? 

Усе вказує на те, що переобрання керівного складу КОР  це лише тимчасове затишшя перед новим штормом.

Читати "Моя Київщина" у Telegram